Ons bedrijf

"De juiste plant voor het juiste moment"

Bij Glob’O’Plantes Export BV streven wij ernaar om u de juiste plant te leveren voor het juiste moment. Veel planten worden niet op hun optimale moment verhandeld en daar willen wij het verschil in maken. Door direct in contact te staan met de vraag én aanbod kant van de planten kunnen wij heel snel de nieuwste trends en seizoensgebonden producten leveren. 

Glob’O’Plantes Export BV is in 2000 opgericht voor de export van kamerplanten en tuinplanten naar Frankrijk. Meerdere generaties is de familie actief in de wereld van planten en dus brengen wij veel kennis op dit gebied. Wij voorzien momenteel tuincentra door heel Frankrijk van onze planten. Onze kracht komt vanuit het directe contact met zowel de klant als de kweker. 

Pieter Möller, Directeur

Snelle levering
Top kwaliteit
Direct van de kweker

Onze Werkwijze

Bij Glob’O’Plantes Export BV zorgen wij dat de juiste planten altijd voor u klaarstaan. Door de seizoensgebonden producten up-to-date te houden kan de klant altijd bij ons terecht om de perfecte planten te vinden. Direct contact met onze kwekers zorgt ervoor dat wij snel over onze planten beschikken en zo ook snel onze planten kunnen leveren. Deze kwekers zijn al jarenlang verbonden aan Glob’O’Plantes Export BV en hebben een goede relatie met het bedrijf. Door onze planten direct van de kweker te bemachtigen, hebben wij geen voorraad en kunnen wij altijd verse planten leveren van top kwaliteit. Bij Glob’O’Plantes Export BV is het van uiterst belang om direct contact te onderhouden met de klant. Wij vinden het belangrijk om de klant niet als nummer te zien en staan altijd klaar voor de klant. Onze verkoopkanalen zijn via onze webshop, via de telefoon en met de mogelijkheid om een vaste lijnauto naar de klant te sturen. 

cactus, succulent, aloe-3105368.jpg